Luminiţa Stoian

Luminita StoianLuminiţa este membră a echipei din anul 2011.

Luminița Stoian a pășit în familia dascălilor de limba germană în anul 1998.

Dacă ar alege o metafora pentru ceea ce face, s-ar vedea în rolul ”profesorului artist”, deoarece lucrează cu adolescenți ai căror caracter, temperament și sentimente cer să fie șlefuite.  Ca instrumente de șlefuire folosește Răbdarea, Timpul și Dedicația.

Luminiţa se remarcă printr-o atitudine de tip „coach”. La fel ca un „life-coach”, cu răbdare și toleranță maximă, acceptând pe fiecare așa cum este, Luminița își îndreaptă atenția în a găsi soluții de care ceilalți au nevoie. De aceea a fost poreclită Sora noastră cea mare.

  • Otilia

    Am avut placerea si onoarea de a ma pregati la limba germana alaturi de Doamna Profesoara Stoian. Pe langa dedicatia si rabdarea de care a dat dovada, a avut intr-adevar rolul unui life-coach. Metoda sa de predare m-a ajutat nu numai sa imi dezvolt cunostintele de limba germana, dar a pus si bazele unei structuri care imi faciliteaza invatarea oricarei limbi straine. Ma simt foarte norocoasa ca am avut sansa sa o intalnesc si incurajez acest program si valorile si principiile pe care se bazeaza.