Christine Traier

Numele meu este Christine Traier, am 23 de ani și sunt absolventă a Facultății de Limbi Moderne Aplicate (specializare engleză-germană) la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.
În timpul liceului am participat anual la olimpiada de limbă germană obținând diverse premii la nivel local și județean. Impactul pe care participarea la olimpiadă l-a avut asupra mea este substanțial, deoarece a fost impulsul de care am avut nevoie pentru a prinde curaj în a mă exprima într-o limbă cu care până atunci nu avusesem contact în alt fel decât prin exercițiile de gramatică. Olimpiada mi-a oferit ocazia de a-mi dezvolta gândirea creativă și de a mă organiza, atât în ceea ce privește ordinea ideilor cât și în privința timpului limitat avut la dispoziție. Mi-a hrănit spiritul competitiv și dorința de a continua să mă dezvolt. Fără participarea la olimpiadă, nivelul meu de limbă nu ar fi cel de acum.
În prezent trăiesc în Leipzig, Germania și timp de un an lucrez la o școală cu copii cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani, unde am ocazia să îmi pun în aplicare creativitatea și capacitățile lingvistice pe care mi le-am dezvoltat în timp, inclusiv prin intermediul olimpiadei de limbă germană. V-aș ruga să țineți cont de experiența mea, și să o luați în considerare în decizia pe care urmează să o luați.

Despre Sorin Giurumescu

Profesor de germană din 1994. Trainer (formator) certificat din 2006. Licensed Master Practitioner of NLP™ din 2012. Prima participare în echipa de organizare a olimpiadei naționale în 2003.
2008-2015 responsabil cu limba germană modernă în Ministerul Educației. Trainer și coach pe crestere.org

Comentariile sunt închise.