Criterii minimale de calificare la etapa națională 2015

Conform art. 19 (6) din Regulamentul specific de organizare și desfășurare a olimpiadei de limba germană modernă, Comisia centrală a aprobat, pentru anul 2015, următoarele…

 Criterii minimale de calificare la etapa naţională a

Olimpiadei de Limba Germană Modernă 2015

  • Având în vedere categoriile pentru care se organizează probe la etapa națională, din fiecare judeţ se pot califica la etapa națională câte 4 elevi  la categoriile la care se  organizează probe, conform articolului 8 al regulamentului specific.
  • În cazul în care vor fi două lucrări cu punctaje identice pe primul loc la o anumită categorie, lucrarea cu punctajul cel mai mare la criteriul Originalitate, creativitate si încadrare in temă (SP1), din cadrul probei de producere de text, va fi calificată la Olimpiada națională de limba germană modernă.
  • Elevii se califică la etapa naţională cu condiţia să obţină minim 11 puncte la proba de producere de text (Schriftliche Produktion).
  • În vederea pregătirii participării la Olimpiada Internaţională de Limba Germană Modernă din anul următor, poate fi permisă o completare a numărului de locuri alocate judeţului respectiv, cu prioritate cu elevi din clasele a IX-a și a X-a de la categoriile a IV-a și a V-a, cu nivelurile europene de referinţă B2 și C1, conform articolului 19, alineat 9 din regulamentul specific.
  • In completarea locurilor se va ţine cont şi de rezultatele din anii anteriori şi numărul de profesori la nivelul judeţului.

Despre Sorin Giurumescu

Profesor de germană din 1994. Trainer (formator) certificat din 2006. Licensed Master Practitioner of NLP™ din 2012. Prima participare în echipa de organizare a olimpiadei naționale în 2003.
2008-2015 responsabil cu limba germană modernă în Ministerul Educației. Trainer și coach pe crestere.org

Category(s): Olimpiada 2015 < br / > Tag-uri: , , ,

7 Responses to Criterii minimale de calificare la etapa națională 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Aici puteți scrie o întrebare sau un comentariu.