Categories: Olimpiada 2016

by Elena Mitrea

Share

Categories: Olimpiada 2016

by Elena Mitrea

Share

Conform art. 19 (6) din Regulamentul specific de organizare și desfășurare a olimpiadei de limba germană modernă, Comisia Centrală a aprobat, pentru anul 2016, următoarele…

 Criterii minimale de calificare la

etapa naţională a

Olimpiadei de Limba Germană Modernă 2016

  • Având în vedere categoriile pentru care se organizează probe la etapa națională, din fiecare judeţ se pot califica la această etapă câte 4 elevi, la categoriile la care se organizează probe, conform articolului 8 al regulamentului specific.
  • În cazul în care vor fi două lucrări cu punctaje identice pe primul loc la o anumită categorie, lucrarea cu punctajul cel mai mare la criteriul Originalitate, creativitate și încadrare în temă (SP1), din cadrul probei de producere de text, va fi calificată la Olimpiada națională de limba germană modernă.
  • Elevii se califică la etapa naţională cu condiţia să obţină minim 11 puncte la proba de producere de text (Schriftliche Produktion).
  • În vederea pregătirii participării la Olimpiada Internaţională de Limba Germană Modernă din acest an, poate fi permisă o completare a numărului de locuri alocate judeţului respectiv, cu elevi din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a de la categoriile a IV-a și a V-a, nivelurile europene de referinţă B2 și C1, conform articolului 19, alineat 9 din regulamentul specific de organizare şi desfăşurare a olimpiadei de limba germană modernă.
  • În completarea locurilor se va ţine cont şi de rezultatele din anii anteriori şi de numărul de profesori evaluatori neutri raportat la numărul total de norme de limba germană modernă de la nivelul judeţului respectiv.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Lasă un comentariu

Articole similare