Jurnal de tabără…

Deva, a cincea zi. Astăzi,07.05 am învățat ceva esențial și anume că a ajuta pe altcineva este mereu la îndemâna noastră, trebuie doar să vrem și „Nu să încercăm, ci să reușim”. Asta ne face oameni și această trăsătură ar trebui să ne definească, altruismul și nu egoismul. Putem să schimbăm această lume și este de datoria noastră să o facem. Am învățat tehnici noi care să ne ajute să ne iertăm greșelile din trecut și să percepem viitorul ca pe o posibilitate de a deveni mai buni. De asemenea, trecutul nu ne mai afectează și nu mai are nici o putere asupra noastră, putem doar să învățăm din el. Aceasta este cheia. E extraordinar cât de mult contează fiecare zi, dacă este folosită din plin, în mod productiv, pentru dezvoltarea și maturizarea noastră, ca viitori oameni de succes. Putem să facem asta. _SG_3178Acum este momentul!

Iată că experiența aceasta se apropie de final. Am învățat multe lecții și am trăit foarte multe sentimente. Am trecut de multe ori de la agonie la extaz și de la plâns la râs. Am devenit mai bun. Pot spune asta cu mâna pe inimă și consider această săptămână care este la final drept un prim pas mare spre realizare. Vreau să progresez și sunt sigur că voi reuși acest lucru. Am întâlnit, de asemenea, oameni de valoare, care sunt sigur că sunt sau vor fi cu adevărat împliniți, pentru că știu acum ce au de făcut. Apreciez că trainerii au acceptat să împărtășească astfel de ideei esențiale cu noi, fiind o dovadă că sunt niște oameni minunați. Am scris multe, am înțeles și am învățat multe iar acum este timpul să începem să „zburăm” în această aventură numită viață.

_SG_3129Am cunoscut oameni extraordinari. Am făcut lucruri extraordinare alături de oameni extraordinari, cu care am legat prietenii. „Tot ce am nevoie e în mine acum” este, după părerea mea propoziția care poate rezuma cel mai bine această experiență. A fost mai mult decât o olimpiadă, au fost mai mult decât niște cursuri de învățare a limbii germane, au fost mai mult decât oameni. A fost Deva 2016.

Vă iubesc pe toți !

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Lasă un comentariu

Articole similare