by Cristina Musat

Share

by Cristina Musat

Share

E ciudat cât poate fi de greu uneori să transpui în cuvinte o experiență de viață. Și atunci când aceasta este una absolut unică, ai stângacia începătorului pentru că nu vrei să-i știrbești frumusețea sau să alterezi autenticitatea trăirii. Așa este DEVA și tot ce presupune pregătirea de aici. Într-o locație magică, mediu cum îi place lui Sorin să spună, se desfașoară mai degrabă o pregătire pentru viață, o reîntoarcere la valorile ancestrale, la forma cea mai puțin cosmetizată a … noastră.

_SG_2976Sub atenta supraveghere a profesioniștilor, fiecare este încurajat să comunice, să se exprime liber, să-și redescopere inocența trăirilor. Paleta bogată de exerciții te determină să experimentezi cele mai variate emoții, totul având ca finalitate transformarea limbajului brut într-un instrument eficient al unei comunicări de succes.

_SG_3098

Comunicarea – acesta este cuvântul cheie. Aceasta interacțiune de care depind atât de multe. Și pe care atât elevii, cât și profesorii au fost motivați s-o exerseze și s-o ridice la rang de artă. Partea absolut inedită este că fiecare are libertatea să se exprime fără granițe, fără cenzură, ceea ce garantează atât emoția autentică, cât și receptivitatea maximă din partea celuilalt. DEVA devine astfel un sinonim al comunicării reale, al unei experiențe care aduce împreună oameni, trăiri și valori.

IDO 2016 conturează astfel contextul necesar pentru un schimb eficient de experiențe, închegarea unor legaturi extraordinare, descoperirea resurselor interioare, premise importante ale dezvoltării individuale. La sfarșit rămâne bucuria participării lipsite de orice încrancenare, drumul, experiența…

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Lasă un comentariu

Articole similare