Categories: Olimpiada 2015

by Sorin Giurumescu

Share

Categories: Olimpiada 2015

by Sorin Giurumescu

Share

Etapele olimpiadei:

ianuarie și februarie – etapele pe școală și locale (termen limită pentru listele de participanți la etapa județeană: 19 februarie!)

19 – 25 februarie: seminarul de pregătire a olimpiadei – participă „Experții Creșterii 2015” – echipa este completă, chiar dacă prezentările lor nu sunt publicate toate.

14 martie: etapa județeană

20 – 26 aprilie, Focșani, jud. Vrancea: etapa națională

IMPORTANT:

Conform Regulamentului specific (secțiunea Regulamente este aici), art. 18 (2), elevii care nu au profesori îndrumători trebuie să se înscrie la inspectorul responsabil din județ cel târziu cu 35 de zile înaintea etapei județene. Etapa județeană este pe 14 martie anul acesta, deci e vorba de 6 sau 7 februarie (nu cred că găsiți inspectorul sâmbătă, pe 7 februarie!).

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Lasă un comentariu

 1. pop mirela aprilie 18, 2015 at 10:09 pm - Reply

  Buna ziua,
  Relativ la perioada de desfasurare a acestei olimpiade, o sugestie pentru viitor…
  Aceasta olimpiada este singura care se desfasoara in timpul scolii. Va rugam sa luati in considerare efortul pe care il vor face olimpicii de a recupera cursurile pierdute. La scoala timpul nu va sta in loc pentru ei. In acesta saptamana vor pierde si teze, iar la intoarcere, din primele zile vor avea de sustinut teze dupa o saptamna pierduta la scoala. De asemenea profesorii nu vor avea intelegere pentru acesti elevi.
  Olimpicii nationali ar trebui sa se bucure de intelegere si sprijin nu sa le fie ingreunata situatia. Aceasta este parerea mea!
  Cu stima,
  Mirela Pop

 2. Pop Mirela aprilie 27, 2015 at 8:37 am - Reply

  Am ramas fara cuvinte… Ieri am urmarit toata ziua site-ul oficial al olimpiadei de limba germana moderna 2015 Focsani., in speranta ca se vor afisa rezultatele. La rubrica impresii au inceput sa curga dupa festivitatea de premiere o multime de impresii. Erau utilizate cuvinte ca: AMAR, LIPSA DE COERENTA SI CORECTITUDINE si foarte multe altele. Multi copiii si-au exprimat parerea ca este ultima oara cand se prezinta la aceasta olimpiada….
  Intr-un comentariu al meu de ieri am spus intuitiv ca administratorul va sterge mesajele aspre cu siguranta. Azi dimineata cand am deschis computerul evident erau sterse toate mesajele. Sunt sigura ca multi participanti nu vor mai avea energia sa le rescrie si pe acest site. Eu va intreb dragilor unde este TRANSPARENTA? Tipic pentru aceasta tara!
  Probabil asa cum mai spunea mama unui copil pe forum TOTI copiii acestei tari vor pleca intr-o zi de aici si veti ramane singuri VOI fostii COMUNISTI si va veti manca intre voi ca dinozaurii.
  Eu am niste intrebari simple: De ce se procedeaza in acest fel? De ce va deranjeaza daca oamenii isi exprima liber parerea? Probabil ca jurnalistii si posturile de televiziune vor fi mai dornici sa asculte ce s-a intamplat cu adevarat la aceasta olimpiada.

Articole similare